Velkommen til Juniornest

Som kommende eller nybagte forældre kan det være svært at gennemskue alle de ting, som man får brug for til baby - eller måske bare forstå, hvad det alt sammen helt præcis skal bruges til.

 

Derfor har vi lavet denne inspirationsside til dig som kort gennemgår:


En juniornest er til barnet, der er vokset ud af sin babynest, men som stadig har brug for den trygge rede at ligge i. En juniornest er ogs√• meget brugt i overgangen fra vugge til tremmeseng og vi anbefaler juniornesten til b√łrn i alderen 4-36 mdr.


Som med babynesten har du også med junionesten mulighed for at skifte det aftagelige betræk. Igen kan du have et ekstra cover, når det andet er til vask, eller du kan have flere forskellige betræk til at skifte udseende på nesten. .


Hvis du, som med babynesten, v√¶lger at tilk√łbe lagner, sparer du at skulle have hele betr√¶kket af hver gang baby gylper eller der sker et lille uheld fra bleen. Det kan derfor v√¶re en rigtig god og praktisk ide at k√łbe lagner som underlag under baby.


Du kan k√łbe alle elementerne i din juniornest seperat. Det g√¶lder alt lige fra betr√¶k til kantpuder og madrasser. Hvis du f√•r behov for at udskifte en af disse dele, beh√łver du derfor ikke at k√łbe en helt ny juniornest, men kan n√łjes med at k√łbe nyt tilbeh√łr.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig

Vi sidder klar p√• chatten, som du finder nede i h√łjre hj√łrne.

Du kan ogs√• sende os en mail, give os et ring, eller bes√łge os i vores showroom p√• Amager.

Vælg hvordan du vil kontakte os:

Skriv til os på
kundeservice@mamamilla.dk

Ring til os på tlf:
71 99 23 86

Bes√łg os p√• Amager:
Fuglebækvej 3a, 1. sal
2770 Kastrup

BLIV INSPIRERET

S√łg