Om MamaMilla

Velkommen til MamaMilla - Ren luksus til dig og din baby

MamaMilla startede som et dansk tekstil­brand. Vi har siden 2014 produceret kvalitetsbabynests til de danske familier.
Vores babynest bliver lavet i Danmark og er testet og godkendt af mange danske familier.
Det er vigtigt for os, at vores produkt fungerer i praksis, også ind i en travl børnefamilie. Derfor er vores babynests testet af os personligt og af flere uafhængige testselskaber, og de er tilpasset ud fra kundefeedback.

I 2015 åbnede vi en webshop her på siden. Her kan du finde de bedste produkter på markedet lige nu.
Vi bruger mange ressourcer på at finde alle de bedste ting både til dig og din baby.

Vores vision er at skabe lækre kvalitets produkter i en prisklasse hvor alle kan være med. Bl.a. vores babynest er lavet i Danmark og af helt unikke materialer. Det koster. Blandt andet derfor ser du ikke vores produkter i andre butikken. Vi har sparet forhandlerleddet væk for at holde priserne nede for dig.

Passionen for MamaMilla kommer af personlige oplevelser
MamaMilla opstod i min første barsel; en hård barsel med sønnen Emil, som havde kolik. Min barsel med Emil var hård på mange måder, dels fordi han græd meget og ikke ville sove, men den har også lært mig rigtig meget om, hvordan livet også kan være, når man ikke får en drømmebarsel.
Jeg lærte hurtigt, at ting skulle være nemme at vaske, fordi Emil gylpede meget. Derudover har jeg fået en masse erfaring i, hvordan man overlever med en kolikbaby, en erfaring som jeg meget gerne deler ud af. 

Kundetilfredshed er vigtig
Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig forstået og er glade for deres køb. For os er en handel hos MamaMilla en helhedsoplevelse, og man er altid velkommen til at skrive eller ringe til os, både før og efter sit køb.
Vores kunder elsker vores produkter, og det betyder meget for os. Sådan skal det blive ved med at være. Derfor lytter vi altid til den feedback, vi får, og vi bytter med et smil, hvis kunden skulle ombestemme sig, inden baby kommer. Derfor tilbyder vi som en ekstra service 60 dages fuld returret på alle købte produkter (ubrugte selvfølgelig).

Fokus på miljø
Derudover lægger vi stor vægt på, at de ting, vi sælger, er rene, forstået på den måde, at vi til enhver tid vil bestræbe os på at finde produkter, som minimum er 100% OEKO­-TEX® standard 100 certificerede. Det er samtidig også kundernes garanti for, at de altid modtager produkter uden farlige kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer. Vi forsøger altid at skaffe de mest miljøvenlige materialer på markedet.

Mamamilla er i rivende udvikling
Vi er en virksomhed i rivende udvikling. Det er fantastisk at se, at de produkter, vi vælger at tage ind i sortiment, er nogle, I godt kan lide. Vores sortiment vil hele tiden blive udvidet efter kundernes behov, så kontakt os endelig, hvis du synes, at der er udækkede behov.

Vi har også fået en pris!
Vi blev i 2017 nomineret til Børn i byen-prisen: Bedste brand: Babyudstyr.
Igen i 2018 blev vi nomineret hos Børn i byen, dette år i 2 kategorier; "Bedste brand: Interiør/babyudstyr" og "Bedste forretning", og vandt faktisk Bedste Brand: Interiør og babyudstyr 2018.
Senest i 2020 var vi igen nomineret i kategorien "Bedste brand: Interiør/babyudstyr".
Det er så stort, og vi er så stolte. Vores babynest er helt unik, blandt andet fordi den er fyldt med unikke materialer, som virkelig gør en forskel. Det er fantastisk, at vores kunder også kan mærke forskellen og anerkender os for den. TAK for den flotte nominering og pris! 


Jeg håber, det står klart, hvad MamaMilla står for. Skulle du have nogle spørgsmål, så kontakt os meget gerne.

På billedet nedenfor ser du os og vores to inspirationskilder, storebror Emil og lillebror Lukas.
 

Kærlige hilsener fra

Bruno Poulsen og Kamilla Vinding
Ejere og grundlæggere af MamaMilla

MamaMilla om os

Se vores udvalg af babynest.
Se vores udvalg af juniornest.
Se vores udvalg af babyudstyr.

Søg