Velkommen til Babynest

Som kommende eller nybagte forældre kan det være svært at gennemskue alle de ting, som man får brug for til baby - eller måske bare forstå, hvad det alt sammen helt præcis skal bruges til.

 

Derfor har vi lavet denne inspirationsside til dig som kort gennemgår:


En babynest er det perfekte udstyr for babyen de første måneder af dets liv. Det er en lille rede, der omslutter babyen med bløde og høje kanter, der ofte kan justeres. Babynesten skaber en tryg følelse for babyen, der får den samme fornemmelse, som da han eller hun lå inde i din mave.


Med en MamaMilla-babynest får du også muligheden for at skifte betrækket og have et ekstra cover til den. Så kan du både have et ekstra cover, mens det andet bliver vasket, og du kan skifte udseendet på babynesten efter behov.


Du skal overveje, om du vil have mulighed for at bruge babynesten som en lift. Hvis du tilkøber et liftcover og bæreplade, kan du have din baby med overalt i nesten når du har brug for det, uden at skulle købe en seperat babylift.


Det kan være en rigtig god og praktisk ide at købe lagner som underlag under baby i din babynest. Med et lagen kan du hurtigt få en ren nest igen, hvis der skulle ske et lille uheld, så du ikke behøver at vaske hele betrækket på nesten hver gang.


Hos MamaMilla har vi udviklet en lidt anderledes måde at lave babynests på. Det betyder, at du ikke blot har mulighed for at skifte selve betrækket på din nest, men at du har mulighed for at skifte alt ud i og på din babynest inkl. både madras og fyld.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig

Vi sidder klar på chatten, som du finder nede i højre hjørne.

Du kan også sende os en mail, give os et ring, eller besøge os i vores showroom på Amager.

Vælg hvordan du vil kontakte os:

Skriv til os på
kundeservice@mamamilla.dk

Ring til os på tlf:
71 99 23 86

Besøg os på Amager:
Fuglebækvej 3a, 1. sal
2770 Kastrup

BLIV INSPIRERET

Søg