Vælg den rigtige pusletaske (til dig)

Er du på udkig efter en smart pusletaske, men er lidt i tvivl om, hvad du skal kigge efter og hvad engod pusletaske skal indeholde?

Pusletasken er et must-have, når du er blevet mor og skal på tur med din baby og er langt væk fra puslebordet derhjemme. Der findes mange forskellige slags pusletasker, alt efter hvilke behov du har, men ofte er der også en række fællesnævnere. 

I denne guide hjælper vi dig med at finde den helt rigtige pusletaske til dig, så du kan få den bedste start på livet som mor. 


Gode råd til at vælge den rigtige pusletaske

En pusletaske skal være praktisk, men heldigvis betyder praktisk ikke, at den ikke også kan være flot at se på.  Vores udbud af pusketasker hos MamaMilla er alle designet sådan, at de både er pæne at se på og praktiske. 

Råd nr 1:Vælg en pusletaske i høj kvalitet. Det kommer til at være en af dine mest anvendte ejendele i mange år frem, og den kommer til at blive udsat for rigtig meget slid. Du gider derfor ikke stå med en pusletaske, hvor lynlåsen går i stykker efter tre måneder, eller du pludselig opdager et stort hul i en af lommerne. 

Råd nr 2:Vælg en pusletaske med mange rum. Du har rigtig mange forskellige elementer med i din pusletaske, og derfor er det rart at have et overblik og noget struktur til de forskellige dele. 

Råd nr 3:Vælg en pusletaske som du kan hænge over skulderen, på ryggen eller rundt om livet. Du har nok at slæbe på, og derfor skal den være handy, så du har begge arme fri til din baby. 

Råd nr. 4: Overvej om den også skal passe til din medforælder. Måske gider han eller hun ikke at rende rundt med en alt for feminin taske, når vedkommende er til babysvømning med jeres søde barn. 

 

Find den bedste pusletaske til dine behov

Der findes rigtig mange forskellige former for pusletasker, og du skal derfor overveje, hvad dine behov er, når du skal vælge den rette taske til dig. Hos Mamamilla har vi både pusletaske rygsække, pusletasker med puslepude til at skifte på, bæltetasker til den korte tur mm. Du kan læse lidt om de forskellige pusletasker her: 

 • Pusletaske rygsæk

 Nogle mødre kan godt lide enpuslerygsæk, som de kan smide på ryggen, når de holder baby i armene. En rygsæk er handy, fordi man kan have rigtig mange ting at slæbe på, når man er på tur med baby og så er det en fordel at kunne smide meget af det på ryggen. 

Hvis du har rygproblemer og har tænkt dig at tage meget ud med din baby, kan en puslerygsæk også være en god investering, for det slider på alle mødres rygge at bære rundt på et barn i længere tid af gangen. Se fx denne fedemini pusletaske rygsæk, som har masser af rum og både kan bæres på skuldrene og med håndtagene. 

 • Pusletaske med puslepude

Denne taske er utroligt praktisk, fordi du har mulighed for at pusle baby overalt, også på et hårdt betongulv pga den smarte fold-ud pude som din baby kan ligge på. Mange mødre er rigtig glade for denne form på pusletaske, hvor der udover puden også er plads til alt dit babypuslegrej. Se fx denneCama Copenhagen pusletaske, som er både praktisk og en fryd for øjet. 


 • Pusletaske med plads til alt

Vil du gerne investere i en pusletaske, som du også kan bruge til andre gøremål eller som er stor nok som en weekendtaske, hvor noget af dit eget tøj også kan være i? Så skal du tjekke voresFilibabba pusletasker ud, som kan rumme lidt mere end de fleste andre pusletasker. 

 

 • Bæltetaske til den korte tur

En bæltetaske er lille og smart, og du kan have den rundt om livet, så den er let tilgængelig, når du pusler dit barn. Til den korte tur til babyrytmik eller andet hyggeligt, er denne pusletaske utrolig smart og kan sagtens indeholde det allermest nødvendige plus dine nøgler og tlf. 

 

Huskeliste til pusletasken

Vi har samlet en pusletaske huskeliste til dig, så du er sikker på ikke at stå og mangle noget, når dit barn har brug for at blive skiftet. Det er så ærgerligt at have glemt en ekstra body, hvis uheldet er ude eller at løbe tør for bleer, når du er langt væk hjemmefra. Samtidigt skal du heller ikke overpakke den, for der er rigeligt at slæbe på i forvejen. 

Når du først er i træning, så sidder huskelisten printet i din hukommelse. 


 • Vådservietter (bruges til at vaske og rense babys numse som et alternativ til en våd klud. Utroligt praktisk og kan også bruges til at tørre gylp og andre ting op. Når du først har opdaget vådserviettens egenskaber som mor, kan man undre sig over, hvorfor man ikke har brugt dem hele livet)
 • Bleer(vurder altid antal efter hvor længe du skal være væk. Pak altid mindst én for meget. En god tommelfingerregel er 4-5 bleer, hvis du er ude en hel dag)
 • Antibakteriel gel eller spray (alternativ til sæbe som du kan rense dine hænder med)
 • Plastic poser(til de brugte bleer og evt beskidte tøj)
 • Zink salve eller babysalve (til hvis babys numse er rød)
 • Stofbleer (endnu en fantastisk opfindelse som kan bruges til alt fra puslebordet til at putte sig med eller tørre gylp op med. Tag 2-3 med i forskellige farver, så du ved hvilket ét der bruges til hvad. 
 • En bamse eller legetøj (giver barnet tryghed)
 • En sut (hvis dit barn bruger sut)
 • Sutteflaske (og modermælkserstatning hvis du ikke ammer)
 • Skiftetøj til baby (og evt en t-shirt til dig selv. Det er altid en god idé at have et ekstra sæt tøj med til dig selv, hvis uheldet sker, for gud hvor er det trælst at have en trøje på hele dagen, som er fyldt med gylp)
 • Evt et lille håndklæde (hvis din pusletaske ikke indeholder puslepude, og du har brug for noget blødt at lægge barnet på sammen med en stofble)

 

Hvad sigerne kunderne om os?

Vores søde kunder har givet os en score på 4,8 påTrustpilot og det er vi utroligt glade for! Vi går meget op i, at vores kunder er glade og tilfredse med vores services og produkter, og vi bestræber os hver dag på at leve op til dette.Vi ved hvilke problemstillinger og hvilke behov du måtte stå med og vi har brugt den viden til at vælge vores produkter og tilpasse vores hjemmeside. Har du feedback - ris som ros - hører vi mere end gerne fra dig! 

 

Køb pusletaske hos MamaMilla og få hurtig levering!

Har du forelsket dig i en af vores smarte ogflotte pusletasker, skal du heldigvis ikke vente længe. Vi har dag til dag levering, og bor du i København kan du også komme forbi vores hyggelige butik på Amager. 

Skulle du mod alt forventning ikke være tilfreds med dit produkt, har vi 60 dages byttegaranti. 


Vi håber du synes det har været en fornøjelse at handle på MamaMilla, og at du bliver glad for dit nye produkt!

 Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 71 99 23 86


 

Søg