Tilbehørsguide til barnevognen

Tilbehørsguide til barnevognen

Bliv klar til alle dine barnevognsture med en tilbehørsguide! Du ved det sikkert allerede eller har måske allerede erfaret det… Barnevognen bliver din bedste selskabspartner i rigtig mange timer og især det første år barnet er født. Og hvorfor så ikke gøre det så god en oplevelse som muligt at gå tur med barnevognen? 

Men hvad kan du egentlig få af tilbehør til barnevognen og hvad er nice-to-have og need-to-have? 

I denne tilbehørsguide til barnevogn guider vi dig igennem, hvad du har brug for og hvad der kunne være rart, når du er på tur med baby i vognen. 

Gør din barnevognstur bedre og sjovere med lækkert tilbehør

Hvad kan man egentlig få aftilbehør til barnevognen og hvad er nice-to-have og need-to-have? Man kan finde rigtig mange forskellige ting til barnevognen, og vi har derfor lavet en fin lille og overskuelig oversigt til dig, med hvad vi synes er det vigtigste tilbehør til barnevognen.  Du kommer til at bruge rigtig mange timer på farten med barnevognen og din baby, så du kan lige så godt gøre det så rar en oplevelse for dig selv som muligt. 

Need-to-have tilbehør til barnevogn

 • Regnslag til barnevogn

  (regnslaget er nok det allervigtigste tilbehør til barnevognen, især hvis du bor i et land som Danmark. Man ved aldrig, hvornår det begynder at regne, og med et regnslag kan din baby ligge trygt og tørt at sove, selv når regnen siler ned. Måske synes din baby oven i købet det er hyggeligt at ligge og sove til lyden af regnen der drypper på regnslaget. Se fx dette dekorativeregnslag fra SmåFolk, som er praktisk og nemt at bruge, og som pynter din barnevogn. 

Solskærm til barnevogn

(Børns øjne er meget sensitive over for solen, og mange børn kan slet ikke lide at få sol i ansigtet. Med en solskærm kan du både beskytte din babys hud og øjne mod farlige UV stråler fra solen og have en større chance for, at din baby synes det er rart at gå tur i barnevognen på en lys sommerdag. Og det er jo dejligt for dig, som gerne vil ud og nyde det gode vejr om foråret eller efteråret eller drikke en god kop kaffe med din veninde i solen imens din baby sover sødt i barnevognen. Myggenet til barnevognen

(Det er betryggende at have et myggenet på din barnevogn om sommeren, så din søde baby ikke bliver stukket af dumme insekter. Er du glad for at rejse til varmere himmelstrøg er det også en rigtig god investering. Se detteinsektnet fra BabyDan, som er lavet af nylon og sikrer god  ventilation. 

  Nice-to-have tilbehør til barnevogn

  Kopholder til barnevogn

  (Nogle mødre ville nok mene, at det her er need-to-have tilbehør. Der findes i hvert fald ikke noget bedre end en god varm kop kaffe på en kold efterårsdag, hvor du for 117. gang er i færd med at forsøge at få baby til at sove, og du ikke selv har sovet meget de sidste par døgn. Eller på en varm sommerdag, hvor det eneste du kan tænke på, på din gåtur med baby er en lækker iskaffe til at kvikke humøret og energien op.) Det smarte ved en kopholder til barnevognen er også, at baby's sutteflaske kan stå i den. 

  BabyDan har designet en smartkopholder i god kvalitet, som passer til de fleste termoflasker.   Muffe til barnevogn

  (er det vinter eller koldt udenfor er et par muffer guld værd for dine kolde hænder som styrer barnevognen. Det smarte ved mufferne - udover at de holder dine hænder varme - er at de sidder fast på styret, så du ikke behøver at tage mufferne af og på hele tiden, når din baby taber sin sut. Se fx disse fedeKong Walther muffer som er både vind- og vandtætte.


  Barnevognskæde til barnevogn

  (Det er ikke altid, at baby synes det er lige sjovt at køre i barnevogn, og så er det altså smart, hvis der er noget spændende at kigge på, som barnet kan lade sig underholde med, når I er på farten. Vores mushroomkædefra Saga Copenhagen er designet i dejlige farver som dit barn kan nyde at kigge på i lang tid. 

  Hvad siger kunderne om os?

  Vores søde kunder har givet os en score på 4,8 påTrustpilot og det er vi utroligt glade for! Vi går meget op i, at vores kunder er glade og tilfredse med vores services og produkter, og vi bestræber os hver dag på at leve op til dette.Vi ved hvilke problemstillinger og hvilke behov du måtte stå med som forælder, og vi har brugt den viden til at vælge vores produkter og tilpasse vores hjemmeside. Har du feedback - ris som ros - hører vi mere end gerne fra dig! 

  Køb tilbehør til barnevogn hos MamaMilla og få hurtig levering!

  Glæder du dig allerede til at skulle ud at gå tur sammen med din baby efter, at du har set alt vores fede tilbehør til barnevognen? Så skal du heldigvis ikke vente længe. Vi har dag til dag levering, og bor du i København kan du også komme forbi vores hyggelige butik på Amager. 

  Skulle du mod alt forventning ikke være tilfreds med dit produkt, har vi 60 dages bytte garanti. 

  Vi håber, at du synes det har været en fornøjelse at handle på MamaMilla, og at du bliver glad for dit nye produkt!

   Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på: Tlf: 71 99 23 86

  Søg