Test af MamaMilla babynest

OKT 26, 2021

Test af MamaMilla babynest

Det er bestemt ikke nogen hemmelighed, at vi er meget begejstrede for vores MamaMilla babynest. Nestens design er optimeret over flere gange og vandt blandt andet prisen "Bedste brand: Interiør/babyudstyr" hos Børn i byen i 2018. Den nyeste udgave – 2021-udgaven – er et af vores bedst sælgende produkter, og der findes desuden en stribe lækkert tilbehør til den. Men hvad er det egentlig for en størrelse? Og hvorfor skal man vælge vores babynest fremfor andre på markedet?

Er du i tvivl om en babynest er noget for jeres familie?

Vi kan snakke om babynesten og alle dens smarte features i timevis, men vi synes det er meget bedre at give ordet til en af vores skønne kunder. Derfor kan du her læse om, hvad Bille på 3 måneder (og hans forældre Michael & Anne-Louise) siger om babynesten efter at have været prøvekaniner den seneste tid:

”Som familie med hele 5 børn, så har vi efterhånden prøvet nærmest alt babyudstyr man kan forestille sig. Vi har haft mange forskellige babynests – både købte og hjemmelavede – og brugt dem meget både i løbet af dagen og om natten, når vores børn skulle sove eller ligge for sig selv lidt. Alligevel er MamaMillas babynest en klar opgradering. Vores hjemmelavede babynest var med ”bamsefyld” i kanten, og den holdt ikke formen 100%. De købte har egentlig været fine nok, men fremstod hurtigt slidte, da de ikke kunne vaskes, og man jo ikke undgår pletter efter gylp og lignende.

MamaMillas babynest er lavet i økologisk bomuld, og man er ikke i tvivl om, at den er af virkelig lækker kvalitet. Den er ultra-blød, og man får helt lyst til selv at putte sig i den. Kanten på babynesten er fyldt med dyne-fyldet Fossflakes, som gør at kanten bliver stabil, men alligevel blød. Derudover er der den helt klare fordel, at Fossflakes tåler vask op til 60 grader og kan tørretumbles tør. Det har vi allerede nydt godt af med vores gylpeglade baby, Bille. Og så skader det bestemt heller ikke, at den på den måde bliver mere allergivenlig, når man derved kan holde den fri for støvmider, pollen og lignende.

Både vi og Bille er meget glade for babynesten. Den ligger i den dyrere ende ift. andre på markedet pga. kvalitet og materialer, men de smarte features gør den bare til et super godt køb og et rart bekendtskab. Vi kan helt klart anbefale den!”

- Michael & Anne-Louise
Forældre til Bille, 3 måneder

Der er mange andre grunde til, at vi er vilde med denne babynest. Den nye udgave kan man nemlig tilkøbe legebøjler til, så barnet har lidt at kigge på, når det ligger i nesten. Det elsker vores Bille, og det er en stor fornøjelse at høre hans små udbrud og se ham spjætte af begejstring over legetøjet over ham. Man kan også tilkøbe liftcover og bæreplade, så babynesten nemt kan bæres ud i barnevognen og bruges som lift.

Babynesten er egnet til babyer fra de er nyfødte og op til ca. 7-8 mdr. (afhængig af barnets størrelse). Det skyldes, at liggemålet kan udvides fra 65x25 cm til 70x30 cm via babynestens smarte snøresystem. Når dit barn så til sidst vokser ud af babynesten, så er det heldigt, at MamaMilla også har lavet en juniornest (4 mdr til 3 år), som er velegnet til at skabe ekstra tryghed for barnet, når det kommer over i sin egen seng.

Både vi og Bille er meget glade for babynesten. Den ligger i den dyrere ende ift. andre på markedet pga. kvalitet og materialer, men de smarte features gør den bare til et super godt køb og et rart bekendtskab. Vi kan helt klart anbefale den!”

FLERE PRODUKTER I 'BLUE FEATHERS'-SERIEN

Søg