Velkommen til Spisetid

Som kommende eller nybagte forældre kan det være svært at gennemskue alle de ting, som man får brug for til baby - eller måske bare forstå, hvad det alt sammen helt præcis skal bruges til.

 

Derfor har vi lavet denne inspirationsside til dig som kort gennemgår:


En god ammepude er et af de produkter vi vil anbefale dig at prioritere. Med en ammepude i god kvalitet og et godt fyld, kan du få en vellykket amning og give den rette ergonomiske støtte til dig selv og dit barn. Vi fører både ammepuder og ammepudebetræk i mange lækre designs.


De fleste tillægger ikke amning særlig stor vægt, før man føder. Men sandheden er, at det kommer til at optage din tid i forløbet lige efter du har født. Etablering af amning kan være hårdt arbejde og her kan en brystpumpe være en hjælp til at stimulere brystet til produktion, aflastning ved udpumpning og meget mere.


Sutteflasker kan være en stor hjælp uanset om du ammer eller giver flaske. Sutteflasker kan både bruges til modermælkserstatning og til udpumpet brystmælk og kan derfor også med fordel anvendes sammen med en brystpumpe.


Er det ved at være tid til at prøve kræfter med rigtig mad til baby? Hos MamaMilla finder du alt, hvad du skal bruge for at komme igang. Vi har et stort udvalg af dækkeservietter, hagesmække, kopper og spisestel - både som sæt og enkeltvis.


En hagesmæk er ikke bare en hagesmæk. De fås i alt fra de klassiske små opsamlere under hagen, til store forklæder med ærmer og bakker, der pakker baby helt ind. Så uanset hvor meget din baby sviner eller hvor nervøs du er for pletter på tøjet, så har vi den rigtige løsning til dig.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig

Vi sidder klar på chatten, som du finder nede i højre hjørne.

Du kan også sende os en mail, give os et ring, eller besøge os i vores showroom på Amager.

Vælg hvordan du vil kontakte os:

Skriv til os på
kundeservice@mamamilla.dk

Ring til os på tlf:
71 99 23 86

Besøg os på Amager:
Fuglebækvej 3a, 1. sal
2770 Kastrup

BLIV INSPIRERET

Søg