Sovetid

Det er vigtigt at skabe nogle sikre og trygge omgivelser for dit barn, specielt sovemiljøet synes vi er vigtigt.
Et lille barn sover op til 20 timer i døgnet og det er derfor vigtigt at barnets sovesteder er så ergonomiske så muligt.

babynest

Hos MamaMilla producerer vi selv babynest, det gør vi fordi vi synes der manglede babynest's på markedet som levede op til den standard vi synes der burde være.
Vi har med tiden udviklet babynesten og den findes nu som en Fossflakes udgave og en kapok udgave og også i en størrelse større, den kalder vi juniornest.

Valg er dyne er også en vigtig beslutning, her er det vigtigt at du mærker efter om hvad der passer ind i jeres liv. Ønsker du f.eks. en 100% økologisk dyne, så vil vi anbefalde kapokdynen, majsfiberdynen eller ulddynen, og er du derimod til en blød og puttevenlig dyne som er nem at vaske, så er Fossflakesdynen nok noget for dig.

Valg af madras kan også være meget svært.
Vi synes at Cocoon Company laver de bedste madrasser på markedet. De er lavet med kapok fyld, hvilket betyder at barnets sengemiljø altid vil være fri for skimmelsvamp, støvmider og andre bakterier. De kan nemlig ikke vokse eller leve i kapok.

Vi har også et bredt udvalg af tekstiler til børneværelset, bl.a. sengetøj, sengehimler, sengerande osv.
Gå f.eks. på opdagelse i vores egen økologiske serie her.

Søg