Sådan bliver du baby klar

Stort tillykke med din graviditet og din kommende titel som mor.

Hjertelig velkommen til MamaMilla.dk - Her får du ren luksus til dig og din baby.

babyudstyr

Denne tid er sikkert fyldt med en masse spørgsmål og tanker om alt det nye.
Vi hjælper hver dag kommende og nybagte forældre med at finde det rigtige babyudstyr til dem og deres barn.

Lidt om os bag MamaMilla.dk
Vi, Bruno og Kamilla, som står bag MamaMilla.dk er selv forældre. Vi har en dreng fra '14 og en fra '15. Vores to krudtugler har lært os en del om graviditet og nyfødte babyer.
De ting der overraskede os mest var alle de valg man skal træffe, bl.a. omkring udstyr, men også om hvor hård en fødsel er, i vores tilfælde akut kejsersnit og ikke mindst den nye tid med en baby og amning.

Vi ved at det kan være en jungle at finde rundt i hvad der er vigtigt og hvorfor, derfor spørg os, vi hjælper dig meget gerne.
Du kan spørg os på chatten, nede i højre hjørne eller send os meget gerne en mail på kundeservice@mamamilla.dk. Vi sidder klar til at hjælpe.

Du er også meget velkommen til at møde os på Amager. Her har vi et showrrom hvor vi kan vise dig/jer udstyret vi sælger samt fortælle jer en masse om det I skal vide. Vi tager os altid tid til at hjælpe. Find adresse og åbningstider her.

MamaMilla startede i 2014, vi har derfor udviklet, produceret og solgt babyudstyr og interiør til danske børnefamilier med stor succes.
Produkterne er udviklet udfra vores egne behov som forældre, f.eks. kan vores babynest som den eneste på markedet tåle 60 graders vask. Du kan læse mere og se alle MamaMilla-produkterne her.

Babyudstyr vi synes er must-haves

Vikle - Tryghed for baby og få hænderne fri
Nyfødte babyer har et stort behov for nærhed med mor og far for at være trygge. De små sover rigtig meget i starten og istedet for, at ligge baby fra dig derhjemme eller når du er ude, og har barnevognen med, kan du bruge en vikle. Med viklen kan du have baby helt tæt på, uden at få ondt i armene.
Barnet er tæt på dit bryst og kan høre dit hjerte, din stemme og mærke dine bevægelser, som det er vandt til fra tiden i mors mave, og det giver baby tryghed og nærhed.
En anden rigtig god grund til at have en vikle er, at du også undgår, at skulle gå med baby på skulderen, som ofte resulterer i ømme skuldre og ryggener. Med en vikle, får du også hænderne fri til praktiske gøre mål i hjemmet, til at hjælpe storesøster eller til at kunne drikke en kop med veninderne på cafeen.
Faktisk anbefales det også at du og baby er så tæt på hinanden som overhovedet muligt, da det fremmer de hormoner kroppen skal bruge for at producerer mælk.
Vikler fås i mange forskellige former. Vi har skrevet til lidt om dem på siden "Strækvikler", men har du spørgsmål, så spørg os meget gerne.
Caboo vikle

Babynest - Tryghed for baby og nemmere hverdag for dig  
En babynest er uundværlig for dig med et nyfødt barn og er et af de produkter vi vil anbefale alle kommende forældre at investere i. Baby sover meget i starten og det er sommetider nødvendigt, at lægge baby fra sig. Med babynesten behøver du ikke, at forstyrre baby i søvnen når du f.eks. skal i køkkenet og lave mad, skal i bad, skal fra stuen og i seng osv.

Babynesten fungerer som en lille rede og skaber samme trygge omgivelse, som da baby lå inde i maven. Der er et hav af anvendelsesmuligheder i en babynest, f.eks. kan den bruges i barnevognen, sengen, sofaen, steder der kan virke stor og utryg for baby i starten. Den kan bruges når I er på besøge ude, I har altid en seng med jer.

Du kan læse mere om hvad man kan bruge en babynest til og få mere information om hvorfor vores er helt speciel her.
babynest

 

Søg