Velkommen til Pusletid

Som kommende eller nybagte forældre kan det være svært at gennemskue alle de ting, som man får brug for til baby - eller måske bare forstå, hvad det alt sammen helt præcis skal bruges til.

 

Derfor har vi lavet denne inspirationsside til dig som kort gennemgår:


Går du og overvejer at skifte engangsbleerne ud med genanvendelige miljøvenlige bleer? Så har vi alt hvad du skal bruge. Det er slet ikke så besværligt som du måske tror, og vi har et stort udvalg af lækre designs og sammensætninger.


Det kan være en god ide at anskaffe sig nogle kurve til at holde styr på alle tingene på puslebordet. Vi har forskellige størrelser til opbevaring af alt fra bleer, vaskeklude, sutter og cremer. Vores flettede kurve er desuden miljøvenlige og med det skandinaviske udtryk pynter de på ethvert puslebord.


Puslepuden er en need-to-have på listen over ting, der skal anskaffes til baby. Den kommer i brug mange gange om dagen, når baby skal skiftes, så den skal være nem at holde, men den må også gerne være pæn at kigge på. Hos MamaMilla har vi også vores egen smukke puslepuder med vandafvisende overflade.


Hvis du ikke er til pusletaske med indbygget underlag, kan du nemt købe et seperat pusleunderlag i en af vores mange flotte designs og putte i en hvilken som helst pusletaske til farten. Skift barnet direkte på underlaget når I er ude, eller brug det som underlag i mellem, hvis I låner en pusleplads et sted.


Til bleer der skal skiftes på farten, er det rart med en rummelig og brugervenlig pusletaske, der kan indeholde alt fra bleer, pusleting, skiftetøj, legetøj eller mælk, hvis baby får flaske. Hos MamaMilla har vi både almindelige pusletasker og pusletasker med indbyggede pusleunderlag.


Til amning, til flaske, til gylp, som nusseklud, som pusleunderlag eller afskærmning for omverdenen. Stofbleen har mange funktioner og er kort sagt uundværlige. Mange børn knytter sig særligt til deres stofbleer. Heldigvis fås de i rigtig mange smukke farver og mønstre, og gode stofbleer kan holde i rigtig mange år.


En sut er ikke bare en sut. Sutter kommer i mange forskellige former, farver, størrelser og materialer og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Er du i tvivl om hvilken sut du skal vælge? Hos os får du råd og vejledning til valg af den rigtige sut og vi står altid klar til at hjælpe dig godt på vej.


Er du træt af at lede efter sutter? Sæt sutten fast i en suttesnor, så baby altid har den inden for rækkevidde, og du slipper for at miste sutter på farten. MamaMilla har suttesnore, der passer til alle typer af sutter og i mange farver, stile og designs, så der er noget til enhver smag.


Uroer er både stimulerende og bringer glæde for små børn at ligge op kigge op på. En uro over puslepuden kan give ro og fange barnets opmærksomhed, mens det bliver skiftet. Hvis den hænger over babysengen, får baby en fast tryghed i at kigge på det samme hver dag, inden han eller hun falder i søvn.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig

Vi sidder klar på chatten, som du finder nede i højre hjørne.

Du kan også sende os en mail, give os et ring, eller besøge os i vores showroom på Amager.

Vælg hvordan du vil kontakte os:

Skriv til os på
kundeservice@mamamilla.dk

Ring til os på tlf:
71 99 23 86

Besøg os på Amager:
Fuglebækvej 3a, 1. sal
2770 Kastrup

BLIV INSPIRERET

Søg