Alt du skal bruge til at pusle din baby

Puslepuden

Puslepuden er en need-to-have på listen over ting, der skal anskaffes til baby. Den kommer i brug mange gange om dagen, når baby skal skiftes, så den skal være nem at holde, men den må også gerne være pæn at kigge på. Derfor har vi hos MamaMilla udviklet vores egen puslepude, der både er smuk og med en vandafvisende overflade, der er nem at tørre af.
Se hele udvalget af puslepuder her

Pusletasken

Der er næsten en naturlov, at der altid er en ble, der skal skiftes på farten. Så er det rart med en rummelig pusletaske, der kan indeholde bleer og pusleting, skiftetøj, legetøj og måske mælk, hvis baby får flaske. Hos MamaMilla har vi både almindelige pusletasker og pusletasker med et indbygget pusleunderlag. Det kan være rart, hvis man fx ofte er ude i naturen eller på besøg hos venner og familie, hvor der ikke lige er et puslebord.
Se de forskellige pusletasker her

Tilbehør

Stofbleer til ethvert formål

Bleskift, gylp, nusseklud, som "hovedpude" i barnevognen eller til at pudse vinduer med. Stofbleer kan bruges til rigtig mange ting – også efter baby er blevet stor. De er kort sagt uundværlige. Heldigvis fås de i rigtig mange smukke farver og i flotte mønstre.
Find stofbleer her

Giv baby noget at kigge på

Uroer er dejlige for små børn at ligge op kigge op på. En uro over puslepuden kan give ro, mens baby bliver skiftet. På børneværelset kan en uro være med til at give det sidste pift til indretningen. Hvis den hænger over babysengen, får baby en fast tryghed i at kigge på det samme hver dag, inden han eller hun falder i søvn.
Find din babys uro her
Find den rette sut

Mangler baby en sød og holdbar Bibs sut? Med mere end 25 forskellige farver, er der helt sikkert noget for enhver smag. Er du i tvivl om hvilken størrelse sut, du skal vælge? På knappen nedenunder finder du også råd og vejledning til valg af den rigtige Bibs sut.
Bland-selv-sutter
Hold styr på sutterne

Er du træt af at lede efter sutter? Sæt sutten fast i en suttesnor, og baby har den altid inden for rækkevidde, og du slipper for mistede sutter. MamaMilla har suttesnore, der passer til alle typer af sutter og i mange farver, og de er selvfølgelig sikkerhedsgodkendt.
Find den rette suttesnor
Hold orden på puslebordet

Roder puslebordet? En kurv er genial til at holde orden på de mange ting, der hurtigt kan samle sig på puslebordet. Kurvene i flet kan også bruges til at holde samling på alle babys sutter eller bare pynte på børneværelset. MamaMilla har også Moseskurve.
Se kurve her
Har du spørgsmål til pusletasker, sutter eller andet, så skriv meget gerne til os.
Du kan fange os på chatten nede i højre hjørne eller på mail (kundeservice@mamamilla.dk).
Du er også meget velkommen til at ringe til os på 71 99 23 86.

Søg