Konkurrenceregler

Regler for deltagelse

Alle kan deltage i konkurrencen og alle har mulighed for at optjene ekstra chancer for at vinde, ved at dele konkurrencen med én eller flere venner. Når en ven deltager i konkurrencen gennem dit link, vil du modtage ekstra lodder til konkurrencen, du kan henvise lige så mange venner du har lyst til. Når du har indtastet dine oplysninger og trykket ”Deltag”, bliver du tilbudt at dele konkurrencen med dine venner. Du kan klikke på dit foretrukne sociale medie, eller kopiere din unikke URL og sende til dem, der også gerne vil vinde præmien.

Når du deltager, bliver du automatisk tilmeldt VIP listen hos MamaMilla, som er fyldt med eksklusive tilbud og gode råd, som du modtager via Email. Du kan selvfølgelig nemt og hurtigt afmelde dig igen, hvis du ikke ønsker at modtage disse tilbud længere. Vi deler selvfølgelig heller ikke din email med andre! Du kan til enhver tid kontakte os og få oplyst eller slettet, de oplysninger vi har om dig. I dette tilfælde er det dit navn og email.

Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf: 71 99 23 86 eller vores email: kundeservice@mamamilla.dk eller via vores livechat på vores hjemmeside www.mamamilla.dk.

Hvis vinderen ikke reagerer på vores kontaktforsøg via mail inden for 3 uger, vil vinderen miste sin ret til præmien, og vi vil herefter trække en ny vinder! 

Hvis du vinder

Der findes én vinder af præmien.
Vinderen af konkurrencen kontaktes personligt, via den oplyste e-mail adresse i konkurrencen kort tid efter konkurrencen er slut, og får her nærmere instrukser om, hvordan han/hun modtager sin præmie. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du, at dit navn kan offentliggøres på de medier, som MamaMilla anvender, herunder bl.a. som en nyhed på Facebook, hvis du vinder.
Præmien kan ikke overdrages, ombyttes til kontanter eller andre varer. Kan præmien ikke uddeles på grund af omstændigheder, som er udenfor MamaMillas kontrol, vil en anden præmie med samme værdi blive tildelt.
Såfremt MamaMilla ikke har hørt fra vinderen senest 3 uger efter udtrækningen, mister vinderen retten til præmien og en ny vinder vil blive udtrukket.

MamaMilla.dk • CVR nr. 39703491

Søg