VIABILL

Hos MamaMilla kan du betale med VIABILL
Hos MamaMilla tilbyder vi betaling med VIABILL. På denne side kan du læse mere om, hvad VIABILL er.

En service til dig
VIABILL er en service, vi har valgt, for at du har mulighed for at købe alle de produkter, du skal bruge nu og så betale på et tidspunkt, hvor det passer dig bedre at betale eller blot som en mulighed for at dele betalingen op.

Betal når det passer dig eller del din betaling op
Hvis du vælger at betale med VIABILL, vil du automatisk påbegynde et månedligt beløb til afbetaling. Beløbet er afhængigt af købets størrelse og findes f.eks. ved at dele det samlede beløb ud på 2 år. Du kan dog godt vælge at betale over færre måneder.
Du kan til enhver tid betale det resterende beløb, f.eks. når børnenepengene er kommet.

VIABILL er gebyr- og rentefrit
VIABILL´s service er en, som virksomheden betaler for, og ganske omkostningsfri for kunden. D.v.s, at uanset hvor stort eller lille et beløb du vælger af købe for, betaler du kun det beløb, dit køb koster på vores hjemmeside.

Sådan gør du
Hvis du ønsker at bruge VIABILL som betalingsmetode, skal du blot vælge den løsning, når du kommer til betalingen på vores hjemmeside. VIABILL vil derefter bede om dine oplysninger, så du kan blive oprettet i deres system. Så snart du er godkendt hos dem, sender vi dine varer.
Når du betaler med VIABILL kan du max købe for 2.000 kr. Ønsker du at købe for et højere beløb, bedes du kontakte os, så finder vi ud af det. 

Ønsker du at læse mere om VIABILL, kan du komme til deres hjemmeside her: VIABILL.dk

Med VIABILL kan du blandt andet få:

Babynests til 37 kr. pr. mdr.

Juniornests til 44 kr. pr. mdr.

Tykke sengerande fra 25 kr. pr. mdr.

Pakker fra 42 kr. pr. mdr.

Sengetøj fra 15 kr. pr. mdr.

Søg