Velkommen til Badetid

Som kommende eller nybagte forældre kan det være svært at gennemskue alle de ting, som man får brug for til baby - eller måske bare forstå, hvad det alt sammen helt præcis skal bruges til.

 

Derfor har vi lavet denne inspirationsside til dig som kort gennemgår:


Lad baby udforske vandets muligheder med et hav af søde badedyr, som hver især opfordrer til leg. Særligt når barnet har lært at side selv, vil det have glæde af badedyr i badekaret. Vi har søde motiver af badedyr med lys i, med bevægelse, badedyr der kan sprøjte med vand, og i et bredt udvalg af designs til enhver smag.  


Hos MamaMilla har vi både faste og foldbare badekar. Det afhænger dels af jeres behov og af jeres pladsmuligheder. Når baby er helt lille, kan I med fordel vælge en babyindsats til badekaret, som baby kan ligge på og selv plaske rundt. Det giver frie hænder til at nusse og vaske baby.


Pak baby godt ind når badet er slut. Vores mange lækre og bløde badeslag giver mulighed for nærmest at svøbe barnet i håndklædet efter badet og holde det trygt og varmt til det er tørt. Badeslagene har hætter som barnet kan få på hovedet - og mange af dem har søde motiver på hætten.


Findes der noget sødere end legefulde børn i vand? Nej vel. Det synes vi heller ikke og derfor har vi et stort udvalg af badetøj til din baby. Hos MamaMilla har vi badetøj til enhver anledning. Alt fra uheldssikre badebleer til svømmehallen til UV-badetøj der beskytter barnets sarte hud mod solens stråler.


Beskyt dit barns sarte og fine hud mod kulde, udtørring eller røde numser med en af vores mange lækre cremer og lotions. Du kan også opgradere karbadet med lækre babyolier og kemifrie sæber, som efterlader dit barns hud blød og beskyttet. Slut badet af med en gang babymassage med en lækker baby massageolie.  


Til de små kan det en fordel at vælge enten en uheldsikker badeble eller badetøj med indbygget badeble. På den måde undgår I pludselig at stå med et stort uheld i vandet. Badetøj med og uden badebleer findes i et væld af farver og motiver.

Har du brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig

Vi sidder klar på chatten, som du finder nede i højre hjørne.

Du kan også sende os en mail, give os et ring, eller besøge os i vores showroom på Amager.

Vælg hvordan du vil kontakte os:

Skriv til os på
kundeservice@mamamilla.dk

Ring til os på tlf:
71 99 23 86

Besøg os på Amager:
Fuglebækvej 3a, 1. sal
2770 Kastrup

BLIV INSPIRERET

Søg