Badetid er hyggetid

Lær baby at elske badet

Gå glad i bad med sjove badedyr fra Tikiri og Hevea. Når du skal vælge badedyr, er det vigtigt, at der ikke er hul i legetøjet, hvor vand kan trænge ind og skabe grobund for, at bakterier og skimmelsvamp kan vokse i disse dyr. Badedyrene kan også sagtens bruges som bidedyr, når gummerne er ømme.
Find de søde dyr her
Hvem elsker ikke at plaske i et badekar? Hos MamaMilla har vi et udvalg af både faste badekar og badekar, der kan foldes sammen. Du kan selvfølgelig også finde en babyindsats, så du ikke kan stå i underlige stillinger, for at holde baby.

Svøb baby i et badeslag

Hvem elsker ikke at kunne tørre sig i et stort og blødt håndklæde efter et dejligt lunt bad? Det elsker baby også. Hos MamaMilla har vi lækre badeslag, der er store nok til at kunne svøbe baby ind efter badet, så han eller hun ikke kommer til at fryse.
Find badeslag her
Badetøj til alle lejligheder
Badetøj er ikke bare badetøj. MamaMilla har et stort udvalg af både svømmebleer, badedragter, badebukser, heldragter, UV-trøjer og UV-solhatte, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Alt badetøjet har en solfaktorbeskyttelse på SPF 30, så det kan bruges til en tur på stranden – men husk solcreme til resten af kroppen.
Find badetøj
Bad sikkert med baby i svømmehallen
Undgå bæ i baljen, når I er i svømmehallen eller poolen med uheldssikre svømmebleer. De holder effektivt stort og småt inde i bleen, så der ikke kommer noget i vandet, hvis baby prutter eller tisser, mens I er ude og svømme. Efterhånden er disse bleer et krav i mange svømmehaller, så vær på forkant og find din favorit her.
Find badebleer
Har du spørgsmål til pusletasker, sutter eller andet, så skriv meget gerne til os.
Du kan fange os på chatten nede i højre hjørne eller på mail (kundeservice@mamamilla.dk).
Du er også meget velkommen til at ringe til os på 71 99 23 86.

Søg

SPAR PENGE med vores Babypakker