Kurv

Luk kurven

Fragt 29kr. - Chat support - 100 dages fuld returret - Let returportal

MamaMillas babyrede - Verdens bedste!

Offentliggjort d. 16 Februar 2016

Allerførst vil vi gerne benytte lejligheden til at sige tillykke med graviditeten og tillykke med den kommende titel som nybagt forælder.

Vi er meget glade og stolte og føler os enormt privilegerede over, at vi får lov til at være en del af så mange familiers liv i den første tid, de har deres lille vidunder. Det bør være den dejligste tid for den lille nye verdensborger og for jer som forældre!

I denne artikel vil du blive klogere på vores babynest. Du kan læse om hvor længe man kan bruge en babynest, om hvordan en babynest skal bruges samt gøre dig klogere på, hvad en babynest er.

Får du ikke de svar, du søger er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi elsker at hjælpe jer og svarer meget gerne på spørgsmål. Det er det, vi er her for. 

Vi er stolte, miljøbevidste og børnevenlige
Vi er meget stolte af vores babyreder, også kaldet babynests. Vi har arbejdet på vores babynests siden 2014, og i efteråret 2015 lancerede vi en babynest med et helt unikt og banebrydende fyld. Fyldet hedder Fossflakes - vi kalder det luksus.

Vi bruger som minimum OEKO-TEX® certificerede materialer. Dette er for at sikre, at der ikke findes farlige kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer i vores produkter.

Vi bestræber os på at benytte økologisk bomuld, hver gang det er muligt. Du vil altid kunne læse på de forskellige produkter, hvilke certifikater materialerne har. Det er vigtigt for os, at vi sammen passer på den jord, vi har, så vores børn også har et dejligt sted at vokse op.

Alle vores produkter er udvalgt og designet ud fra, hvad en småbørnsfamilie har brug for. Vi har videreudviklet produkterne, så de har en bedre komfort og er mere brugervenlige. Vores produkter er testet af eget team og af danske familier. Vi tilpasser løbende produkterne, til de er perfekte.
Glade børn giver glade forældre ;)

babysengetøj

Vores babynest - Vores stolthed


Vores fyld
Vores babynest indeholder det lækreste fyld. I 2015, da vi for første gang brugte luksusfyldet i vores babynest, vidste vi godt, at det var banebrydende, og at vi havde skabt noget helt unikt og enestående. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, når du står med en MamaMilla babynest i hænderne. Babynestens kant har en utrolig evne til at forblive blød og stabil, og den bevarer sin ensartede fylde, også efter mange ganges vask i vaskemaskinen. Tilmed er fyldet OEKO-TEX® standard 100 certificeret. Det er allergivenligt og varmeregulerende, og kan kun købes hos os.

Madrassen
MamaMillas babynest har en tyk madras i bunden. Det gør, at du har mulighed for at benytte den alle steder i hjemmet. Madrassen er tilpasset det lille barn, som ikke vejer så meget endnu. Den er OEKO-TEX® standard 100 certificeret, hvilket sikrer dig, at den ikke indeholder farlige kemikalier eller hormonforstyrrende stoffer.

Madrassen kan selvfølgelig lynes ud. Dette er ikke kun praktisk ved vask, men også, hvis du ønsker at benytte din babynest uden madras i vuggen, tremmesengen eller lignende, hvor der er en madras i forvejen.

Snoresystem
Snoresystemet i MamaMillas babynest er yderst praktisk og nødvendigt for at skabe den optimale tryghed hos dit barn. Når barnet er nyfødt, snøres babynesten tæt ind til barnet, og i takt med at barnet vokser, løsnes snorene mere og mere, sådan at babynesten hele tiden tilpasses barnets størrelse.

Denne mulighed for at forandre babynesten har også stor betydning, hvis den skal hjælpe den lille med at finde ro, hvis barnet er motorisk urolig, har kolik eller andet.  

SE VORES UDVALG AF BABYNESTS OG COVERS HER

 

 

 

Mere info om vores babynest
Vi anbefaler, at MamaMillas babynest normalt vaskes i vaskemaskine ved 40 grader bl.a. for at skåne miljøet, men hvis uheldet skulle være ude, kan den sagtens vaskes ved 60 grader. Efter vask kan babynesten lufttørres eller tørretumbles. 

Vores babynest har et indvendigt mål på 30x70 cm. og et udvendigt mål på ca. 50x80 cm.

Vi bliver ofte spurgt: "Hvor længe kan barnet bruge sin babynest?"
Vi plejer at sige, indtil barnet er ca. 6 mdr., men hvis babynesten er blevet for kort, og barnet stadig finder tryghed i at have sin babynest, kan snorene løsnes i bunden, så der bliver mere plads i længden. På den måde kan barnet stadig fornemme duften af sin velkendte soveplads og bruge kanten til at holde om og ligge op ad. Mange børn har stadig brug for den omsluttende tryghed efter at være vokset ud af sin babynest, og her kan vi varmt anbefale vores juniornest. Vores juniornest har et indvendigt liggemål på 30x100 cm. Det vil sige, at de fleste børn i hvert fald kan ligge i juniornesten, til de er 2 år og meget ofte længere.

En babynest er yderst praktisk, hvis forældrene ønsker at have babyen i deres seng om natten, eller hvis babyen sover i en bedside crip ved siden af forældrenes seng.

De fleste, som har en babynest til deres barn, tager den også med på ferier og weekendture, så barnet har genkendeligheden med hjemmefra.

luksus babynests

Det startede i...
I 2014 begyndte de første babynests at dukke op i Danmark. Babynesten må derfor siges at være et relativt nyt redskab til børnefamilien. Derfor har mange endnu ikke stiftet bekendtskab med det. Mange har muligvis hørt om babynesten men har svært ved at finde ud af, hvad den egentlig skal bruges til.
Se mere om brugen er babynesten i vores artikel: Hvad bruger man en babynest til? 

MamaMilla blev til...
MamaMilla opstod i 2014 som et barselprojekt, der udviklede sig meget hurtigt. Bag MamaMilla står Kamilla Vinding. Kamilla er uddannet pædagog, men hun finder stor glæde ved at have lagt sit gamle erhverv på hylden for at kunne designe og udvikle MamaMillas produkter og varesortiment til glæde for mange børnefamilier.

Alle produkter er valgt ud fra egne erfaringer, som Holdet bag MamaMilla har gjort sig, og selv har fundet betydningsfylde i deres hverdag med helt små børn.

MamaMilla har lavet verdens bedste babynest fordi:
Vi har formået at skabe en babynest, som er helt unik. Det er helt klart på babynestens kantfyld, at den skiller sig ud og gør en forskel.

Fyldet, som er af Fossflakes, gør nemlig, at MamaMillas babynest er:
-Allergivenlig.
-Temperaturregulerende.
-Vaskbar ved 60 grader, hvorved alle bakterier og støvmider fjernes.
-Stor, blød og samtidig stabil i kanten. Den bevarer sin ensartede fylde, også efter mange ganges vask.
-Blød som en dyne, der omslutter barnet.

Udover det unikke fyld, vil vi gerne fremhæve, at MamaMillas babynest har:
-Aftageligt cover.
-En stabil og tyk bund
-Praktisk og nødvendigt snoresystem.
-Ekstra stor kant.
-Mange farver og mønstre at vælge imellem.
-En stor genbrugsværdi, på grund af kvalitetsmaterialerne.

Derudover har vi en hurtig og serviceminded kundeservice. Vi ved, at du vil dit barn det bedste, og det vil vi gerne hjælpe dig med.

Se vores udvalg af babynests
Se vores udvalg af juniornests

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Alle blogindlæg bliver tjekket før de offentliggøres